Voor alle mannen onder ons: een flinke dosis inspiratie voor je volgende riem. Ontbreekt er bijvoorbeeld nog een mooie mannenriem in je kledingkast? Of is je huidige riem wat verouderd en versleten? Dan weet je dat de tijd daar is om op zoek te gaan naar een nieuwe riem.

Hulp bij je zoektocht naar een riem

Wij van Riemonline helpen mannen graag in hun zoektocht naar een riem die het totaalplaatje helemaal compleet maakt. En dat doen we in deze blog door een top 3 van beste riemen voor mannen samen te stellen. Je zult zien dat het niet alleen gaat om de klassiekers, maar ook om riemen met een opvallende kleur of riemen van een ander materiaal dan leer. We willen je laten zien dat er voor iedere situatie wel een riem bestaat. Bekijk hieronder snel onze top 3 beste mannenriemen!

  1. Donkerblauwe riemen
  2. De klassiekers (zwart & bruin)
  3. Elastische riemen
  4.  

Riem 1: Riemen met een donkerblauwe kleur

Met stip op nummer 1 staan de donkerblauwe mannenriemen. Ze vallen op door hun intense kleur en zijn goed te combineren met een broek/jeans in een lichtere kleur blauw. Met die combinatie zorg je ervoor dat je outfit krachtig oogt, maar tegelijkertijd ook niet al te veel opvalt. De perfecte combi dus! Ben je ook zo enthousiast geworden over een donkerblauwe riem? Dan zijn onderstaande riemen wellicht wel wat voor jou.

-20%
-20%
-20%
-20%
Uitverkocht

Riem 2: De klassieke zwarte en bruine riemen

De klassiekers kunnen wat ons betreft niet ontbreken bij de beste riemen voor mannen. Met de klassiekers bedoelen we de riemen met een zwarte of bruine kleur. Weet je niet goed welke riem het beste bij je outfit past? En kies je het liefst voor zekerheid? Dan raden wij zeker aan om te gaan voor een zwarte of bruine mannenriem. Ze passen bijna bij iedere outfit en zorgen ervoor dat je ’s ochtends geen keuzestress hebt. Combineer het met jeans, een spijkerbroek of een chino. En het echt lederen maakt het allemaal af. Hieronder een aantal zwarte en bruine riemen uit ons assortiment.

-20%
-20%
15,96
-20%
Uitverkocht
-20%

Riem 3: Elastische mannenriemen

Waar riemen van leer heel stug zijn, rekken elastische riemen goed mee. Je kunt door de elasticiteit de riem misschien net een gaatje strakker doen dan bij een leren riem. Maar waarom staan elastische riemen in onze top 3 voor beste mannenriemen? Omdat elastische riemen, naast de rekbaarheid, ook heel mooi ogen. Ze hebben een gevlochten band, wat een speelse uitstraling geeft aan de riem. Daarbij hoef je je na een avondje in een restaurant, en een paar kilo’s erbij, niet al te druk te maken over de strakheid van je riem. Hebben we je overtuigd om te kiezen voor een elastische riem? Kies dan voor één van deze:

Alle heren riemen Bretels